Никита е големият победител в Big Brother 2015

Никита е големият победител в риалити предаването Big Brother 2015. Втори е Кирил, трети – Богданов, а Анита и Катя излязоха съответно на четвърто и пето място.

Никита бе определена като най-многопластовата личност в този сезон. Дамата с татусите и изключително силния характер поведе битка срещу неправдите и агресията в Къщата.

Много често тя оставаше сама срещу трима мъже, които я засипваха с обидни думи, но устоя.

Реkлама

Кирил прекрачи прага на Къщата притеснен и неуверен, но веднага успя да се сприятели с Цветелин и Богданов и тримата поставиха основата на „групата на алфа мъжкарите”. След изгонването на Цецо, Киро пое лидерската позиция в лагера, а негов най-голям враг стана лидерът на противниковия отбор – Никита. По време на престоя си борсовият агент направи много жертви в името на общото благо и се погрижи останалите да не забравят нито една от тях.

Реkлама

Богданов ще остане в историята на Big Brother 2015 като бронзовият медалист. Бившият футболист застана плътно до Цветелин още от първата вечер на шоуто и прие най-тежко неговото напускане. Самият той промени коренно поведението си след като Цецо излезе от Къщата. Днес Богданов е един от петимата финалисти в Big Brother 2015.

Анита напусна Къщата четвърта:

Реkлама

А ето и най-добрите моменти от престоя на Катя:

Източник: http://www.vesti.bg/razvlechenia/shoubiznes/nikita-e-golemiiat-pobeditel-v-big-brother-2015-6042466

Изтеглете от тук: http://www.tor-hits.com/%D0%B1%D0%B8%D0%B3-%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80-big-brother-11-09-2015/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.