Мис Пепеляшка 01.12.2016 – Сезон 2 по Нова телевизия от 20 часа

Документалното риалити Мис Пепеляшка се завръща в ефира на NOVA с втори сезон и нови интригуващи ситуации, за да тества отново чия корона тежи повече – на кралицата на красотата или на обикновеното момиче.

Мис Пепеляшка: четвъртък от 20.00 ч. по NOVA

mis-pepelyashka-2016-sezon-2-cover

Реkлама

Една градска принцеса и едно момиче от село ще дръзнат да разменят обувките и местата си… за няколко дни. Едната ще напусне живота си на село, за да попадне под светлините на прожекторите, а другата ще се сбогува с лукса, за да се изправи лице в лице със сурова и напълно непозната за нея действителност.

Участнички

Гентиана Халити – На 25 години от София

mis-pepelyashka-2016-sezon-2-gentiana-haliti

Реkлама

Тя е Мис – отличничка, носителка на шест титли от конкурсите Мис Силикон, Мис Плеймейт, Супер тяло на годината, Блондинка на годината и Еротичен модел. Гентиана Халити е градско момиче и е виждала село само по телевизията и през прозореца на автомобила си. Тя е принцесата на мама и кралицата на мъжките сърца. Притежава и куража на истински рицар, хвърляйки се с хъс в приключението „Мис Пепеляшка“. Само след няколко часа обаче принцесата ще се моли добрата фея да я спаси и кошмарният ден никога да не се повтори в живота й. Скоро ще разбере, че фобията й от насекоми, които са навсякъде, далеч не е най-големият й проблем.


Магдалена Ганевска – На 20 години от село Чоба, Пловдивска област

mis-pepelyashka-2016-sezon-2-magdalena-ganevska

Реkлама

Магдалена Ганевска – едно момиче от село, за което София до момента е позната само от телевизионния екран. Тя е отличник в селската работа. Всеки ден помага на семейството си в отглеждането на зеленчуци и селскостопански животни. Единственото й забавление са срещите с приятели, а дискотека вижда най-много веднъж в месеца. Луксозните дрехи, гримове и СПА за нея са само лъскави образи от рекламите… До влизането й в „Мис Пепеляшка“.

Дениса Ставриева – Не е ходила никога на село

mis-pepelyashka-2016-sezon-2-denisa-stavrieva

Реkлама

В ролята на принцесата влиза желязната красавица от Перник Дениса Ставриева, която живее в София от 12 години. Определя себе си като красива, талантлива и интелигентна. Участвала е в редица конкурси, последният от които е Плеймейт 2016. Има висше музикално образование. Работи като еротичен модел и народна певица, макар наскоро да не е имала участия. Храни се здравословно, посещава фитнеса, тренира канго джъмпс, няма силикон, но ползва периодично хиалуронова киселина за устните си. Обича палтата от естествена кожа и високите скорости. Не е ходила никога на село, но поне веднъж месечно ходи на спа и масаж.


Габриела Ангелова – Не може да си представи да живее в забързания град

mis-pepelyashka-2016-sezon-2-gabriela-angelova

Габриела Ангелова е родена в Червен бряг, но живее в град Бойчиновци. За себе си твърди, че е селско момиче, а животните са част от ежедневието й от малка и е силно привързана към тях. Обича живота на село, спокойствието, чистия въздух. Не може да си представи да живее в забързания град. Работата не я плаши. В двора си има кокошки, прасета, зайци и куче, което е прибрала от улицата, както и 33 крави.

Реkлама

magnet_links sub

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.