откраднат живот
откраднат живот

Откраднат живот, Възмездието, 30.03.2017, Сезон 3, Епизод 24

Възмездието, саможертвата и необратимите последствия от миналото ще бъдат в основата на трети сезон на Откраднат живот.

Реkлама

Най-успешният сериал на медицинска тематика у нас, който спечели милиони зрители с въздействащи лични истории и автентични случаи, се завръща в ефира на NOVA под наслов „Възмездието“. “

На всекиму според заслуженото. Много неща се случиха през изминалите два сезона и сега е време да дойде моментът за изкупление – за едни то ще е свързано с опрощение, а за други с разрушаване на досегашния живот“, разкрива екипът на Dream Team Films, в разгара на снимките на предстоящите епизоди.

Реkлама

Новият трети сезон ще затвори завинаги някои истории и ще отвори нова страница, поставяйки начало на интригуващи сюжетни линии в успешната продукция.

Продуцентите загатват за нови герои и акценти на значими социални теми, което с времето се превърна в традиция за сериала.

Реkлама

Йоана Буковска-Давидова отряза косите си заради Откраднат живот Възмездието.

Промяната на Виолета Захариева е само част от новите посоки за героите в трети сезон, който ще стартира на 20 февруари от 20:00ч. по NOVA

Душевно изцеление за едни и пълен крах за други ще донесе предстоящият сезон на Откраднат живот Възмездието, който ще стартира на 20 февруари от 20:00ч. в ефира на NOVA.

Трансформациите на героите от МБАЛ „Св. Кирил” ще бъдат не само емоционални, но и визуални. По време на снимките Йоана Буковска-Давидова и екипът взимат важно за актрисата и нейния образ решение – да промени коренно визията си, подстригвайки косата си до едва няколко сантиметра.

Реkлама

Голямата крачка за актрисата, която вдъхва живот на един от най-интересните и противоречиви герои в сериала – Виолета Захариева, е свързана именно с реалистичното пресъздаване на героинята. „Общоприета максима е, че когато една жена си отреже косата, това винаги е ново начало, опит да „рестартираш“ живота си, да „скъсаш“ с миналото. Понякога това не е въпрос на личен избор, а неотменна част от обстоятелства, на които се подчиняваш. Това е и допирната точка между Виолета и Йоана, които са с чисто нова визия“, споделя Буковска. Актрисата допълва, че в сюжета поводът ще бъде повратен момент в живота на един от най-непреклонните персонажи.

„Решението на Йоана беше изключително смело. Самата тя ни предложи да бъде автентична в трудностите на Виолета. Вероятно това е резултатът, когато актьор и образ се слеят толкова силно, че са готови на жертви един за друг”, коментират от екипа на най-успешния български сериал на медицинска тематика у нас, загатвайки, че това е една от многото промени, които ще провокират сетивата на феновете в трети сезон.

Каква е причината Виолета да отреже косите си? Ще бъде ли това ново начало за героинята й? – зрителите ще разберат в новите епизоди от трети сезон на Откраднат живот Възмездието от 20 февруари по NOVA.

В главните роли – Стоян Алексиев, Димо Алексиев, Александър Алексиев, Радина Думанян и Йоана Буковска. Към тази звездна компания ще се присъединят още Мария Каварджикова, Янина Кашева и Марта Вачкова.

Откраднат живот Възмездието: Трети сезон от 20 февруари в 20.00 ч. по NOVA.

 

Реkлама

magnet_links sub

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.