Откраднат живот Епизод 40

Голямата изненада в ефира тази пролет ще бъде стартът на новия български сериал Откраднат живот по Нова.

Откраднат живот е създаден по всички правила на жанра.

otkradnat-zhivot-nova-img001

Реkлама

Поредицата проследява драматичните обрати в съдбите на главните герои, случващи се на фона на динамичното ежедневие в голяма градска болница. Историите на героите се преплитат с наситените с напрежение случаи от лекарската практика, които създават актуалната рамка на сюжета и провокират интереса и емоциите на зрителите.

otkradnat-zhivot-nova-img002otkradnat-zhivot-nova-img003

Млади, талантливи и красиви актьори си партнират с утвърдени имена в сериала. Изненадващи обрати и интересни сюжетни линии, наситени с любов, предателство, приятелство и трудни рискови решения са основните двигатели на интригата, която ще държи в напрежение зрителите от различни възрастови групи от първия до последния епизод.

otkradnat-zhivot-nova-img004

Реkлама

otkradnat-zhivot-nova-img006 otkradnat-zhivot-nova-img007

С новия български драматичен сериал Нова, безспорният лидер в риалити форматите, поема ново прeдизвикателство заедно с продуцентската компания Dream Team.

В главните роли – Стоян Алексиев, Димо Алексиев, Александър Алексиев, Радина Думанян и Йоана Буковска. Към тази звездна компания ще се присъединят още Мария Каварджикова, Янина Кашева и Марта Вачкова.

Александър Алексиев
Той влиза в ролята на лекар, който първо е бил пациент
Младият актьор Александър Алексиев смело и уверено следва стъпките на баща си – Стоян Алексиев. След като завършва престижния Adelphi University в Ню Йорк, се установява в Лондон, където има редица роли в Лондонския театър. Александър дори стига до Холивуд, а за ролята му на охранител на руски олигарх, изигран от самия Кенет Брана, получава множество комплименти и възможността да си партнира с имена като Кийра Найтли и Кевин Костнър.

В Откраднат живот той влиза в ролята на лекар, който първо е бил пациент, прекарал е цялото си детство в болничните стаи и буквално дължи живота си на медицината, затова съвсем естествено ѝ се посвещава изцяло. За него лекарската професия е предопределена.

Очаквайте сериала Откраднат живот – от 8 март, 20.00 ч., по Нова

Реkлама

magnet_links sub

Линк 2 ТУК

Линк 3 ТУК

Линк 4 ТУК

Линк 5 ТУК

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.