Фермата 01.12.2016 / Сезон 2, Епизод 60 по БТВ от 21.00 часа

Фермата е вълнуващо телевизионно риалити, излъчвано с грандиозен успех в над 50 държави по света.

Фермата има доказан интернационален успех, дължащ се на оригиналността и невероятното качество на формата.

fermata-sezon-2-btv-img014

Фермата 2016 по БТВ с Иван и Андрей

Описание

Фермата ще върне 19 българи 100 години назад във времето, за да живеят 3 месеца далеч от пътища и градове, без течаща вода и ток, без удобствата на модерната цивилизация.

Реkлама

Животът в изолираната ферма е тежък, но за всички тези, които мечтаят за романтичния живот от миналото, това е шансът да разберат какъв точно е бил той… За да оцелеят участниците ще трябва да се научат да се грижат за земята и за животните около тях, тъй като единственото нещо, което ще имат на масата си е това, което ще произведат със собствените си ръце.

Фермата е едно романтично пътешествие назад във времето, но освен това е и състезание, в което всяка седмица, след зрелищни дуели, един участник ще отпада, а победителят във Фермата ще спечели 100 000 лева.

Менторът

По време на своя престой във фермата участниците ще получават помощ от своя Ментор. Той ще бъде съвсем истински и колоритен фермер, който ще им помага в ежедневните сблъсъци с фермерсkия живот, ще ги съветва как нещо да бъде направено в случай, че участниците не могат да се справят съвсем сами. Менторът ще дава на участниците основни наставления как да се грижат за животните и за градината, ще им покаже как да облагородят оборите си, ще ги учи на тънкостите на различни занаяти, ще им покаже как сами да си правят хляб, сирене, кашкавал, масло и прочие. Менторът ще има достатъчно богат опит, за да може да дава необходимите съвети за всичко, свързано с живота във фермата.

Реkлама

Освен това, всяка седмица той ще дава на участниците различни задачи, обвързани по тематика с живота във фермата. Успешното справяне с отделните задачи по един или друг начин ще подобрява условията във фермата и ще помага на участниците да превърнат живота си там в по-приятно предизвикателство.

Фермер на седмицата

Всяка седмица един от участниците ще бъде избиран за Фермер на седмицата. Той/Тя ще се ползва със сериозни привилегии – ще живее в самостоятелна постройка, в която ще намери повече удобства от главната къща; ще получи мигновен имунитет от елиминиране за конкретната седмица, ще има право да избира 2-ма чираци – един мъж и една жена, ще седи на централно място на масата за хранене, ще разпределя отговорностите по изпълнението на седмичните задачи и цялата останала работата във фермата между останалите участници; ще отговаря за хазната.

Чираците

Избраните чираци ще трябва да се преместят в бедняшка колиба и да живеят в непосредствена близост с животните цяла седмица. Те ще трябва да прислугват на останалите – да се грижат за прането, почистването, готвенето, сервирането на храната, да вършат главната мръсна работа покрай животните и т.н.

Реkлама

Елиминации

Освен предизвикателството за участниците да се справят с тежките условия на живот във Фермата, всяка седмица един от тях ще отпада. В края на всяка седмица двама участници ще се изправят на дуел един срещу друг.

Как се определят двамата дуелисти?

Участниците във Фермата ще посочват първия дуелист, като това трябва да бъде един от двамата чираци на седмицата – мъжът или жената. Първият дуелист сам избира своя опонент, който трябва да бъде от същия пол. Вторият дуелист пък има правото да избере естеството на самия дуел.

Дуел

Дуелите ще тестват силата, сръчността и фермерските знания на двамата дуелисти. Преди да се изправят един срещу друг, те ще прекарват последната нощ, отделени от групата – в две отделни колиби, където да се подготвят за дуела. Този, който загуби дуела, напуска фермата завинаги и така докато накрая не останат само финалистите.

Реkлама

Победителят в първия сезон на Фермата в България ще спечели 100 000 лв!

Реkлама

magnet_links sub

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.