Черният списък Сезон 2 Епизод 8-The Blacklist

Премиерният за България сериал Черният списък Сезон 2 The Blacklist покорява ефира на 26 януари 2016г. от 21.00 ч. по Нова.

Наричан от критиците телевизионно явление, Черният списък Сезон 2 The Blacklist е сред най-новите крими сериали, отличен с „Еми” и номинации за най-престижните кино и телевизионни награди.

the-blacklist-season-2-2015-r0-front-cover

cherniyat-spisak-the-blacklist-2013-sezon-1-logo

Реkлама

Главната роля е поверена на Джеймс Спейдър, който се представя „блестящо в ролята на бивш престъпник. Неговото участие сериозно допринася сериалът Черният списък Сезон 2 The Blacklist да е завладяващ – единодушни са телевизионните критици.

cherniyat-spisak-the-blacklist-sezon-2-img002

cherniyat-spisak-the-blacklist-2013-sezon-1-img001 cherniyat-spisak-the-blacklist-2013-sezon-1-img005 cherniyat-spisak-the-blacklist-2013-sezon-1-img004

Всяка делнична вечер зрителите на Нова имат възможност да се потопят в интригуващия свят на конспирацията, в центъра на който е Реймънд „Ред” Редингтън. След като десетилетия наред името му е в списъка на най-издирваните престъпници, той се предава на ФБР с неочаквано предложение – да помогне за залавянето на известния сръбски терорист Ранко Замани, който дълго време е смятан за мъртъв. Условието обаче е да говори само и единствено с Елизабет „Лиз” Кийн – новобранка и профайлър, която току-що е завършила Академията на ФБР. За героинята на Меган Бун това е неочакван и динамичен първи работен ден.

Реkлама

cherniyat-spisak-the-blacklist-sezon-2-img001

Случайност ли е, че Реймънд Редингтън ще се предаде в първия ден на Лиз като профайлър във ФБР или той просто я е чакал? Всички си задават този въпрос, но само един човек знае отговора.

Във видеото тук можете да видите ексклузивна сцена от първия епизод на сериала.

Преди дебюта си в ефир Черният списък Сезон 2 има специална задача към почитателите на криминалния жанр и приключенията – в специална Facebook активност на страницата на Нова телевизия. Включете се в предизвикателството и станете истински „Facebook агент на специални служби”.

Черният списък Сезон 2

Релийз: TV-Rip
Сезон: 02
Епизод: *
Режисьор: Джо Карнахан, Джейс Александър, Майкъл У. Уоткинс
В ролите: Джеймс Спейдър, Райън Иголд, Диего Клатенхоф, Мегън Бун, Хари Дж. Леникс, Илфенеш Хадера и др.
Държава:: САЩ
Година: 2014
Дължина: 42 Мин.
Субтитри: BG Audio
IMDB or TV.COM link: http://www.imdb.com/title/tt2741602/

Черният списък Сезон 2 от 26 януари 2016т. от 21.00 ч. по Нова ТВ.

Реkлама

magnet_links sub

Tor Hits com 2014-2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.