Звездни стажанти Сезон 1 Епизод 23

Звездни стажанти е най-новото шоу в ефира на Нова и ще се реализира за първи път в България тази пролет.

14 известни мъже и жени ще забравят ежедневието си на известни личности и ще застанат на най-ниското стъпало в корпоративната структура – като обикновени стажанти.

zvezdni-stazhanti-sezon-1-img001

Реkлама

Те трябва да дадат всичко от себе си, за да изпълнят поставената им от шефа задача. А ако не се справят – подлежат на уволнение.

zvezdni-stazhanti-sezon-1-zala

За американците Celebrity Apprentice е олицетворение на американската мечта, според която всеки с предприемчив дух и желание за работа има шанс да успее. Най-известното име, свързано с този формат, е това на Доналд Тръмп. Първият му опит в телевизията бележи огромен успех и бъдещият кандидат-президент на САЩ се сдобива със заветната звезда на Холивудската алея на славата за принос в телевизионната индустрия.

БОСЪТ

zvezdni-stazhanti-sezon-1-novatv-stefan-sharlopov-bosat

Стефан Шарлопов е Босът в най-новото шоу Звездни стажанти, което стартира на 15 март в ефира на Нова. „Знам как се управляват много хора, знам и как да ги мотивирам. Приех поканата на продуцентите почти веднага, защото освен интересния регламент с бизнес насоченост предаването е и с благотворителна цел”, подчерта Шарлопов по време на пресконференция за представянето на формата.

В Звездни стажанти зрителите ще видят 14 истински известни българи в съвсем различна роля. Те трябва да дадат всичко от себе си, за да изпълнят поставената им от шефа задача. От уменията им да работят заедно и целенасочено за точно определена и обективно измерваема цел ще зависят и успехът им в предаването, и изпълнението на личните им благотворителни каузи.

zvezdni-stazhanti-sezon-1-zhurito

Реkлама

Стефан Шарлопов обясни, че докато продължават снимките, той ще бъде 100% отдаден на шоуто, защото така е свикнал да работи – да поема риск, отговорност и да гарантира пълна отдаденост на това, с което се занимава. „За мен е важно да се запозная в дълбочина с хората, с които ще работя и ще управлявам. Затова за всеки от участниците съм направил профил, базиран на публичните му изяви и се надявам той да съвпадне с това, което ще видя. Ако има разминавания, ще ви кажа след края на предаването”, обясни още Шарлопов.

По време на Звездни стажанти за семейния бизнес ще се грижи дъщеря му. Затова той отказал тя да бъде негова асистентка в шоуто, както е в американската версия, където дъщерята на Доналд Тръмп е и негов помощник.

ЗВЕЗДНИТЕ УЧАСТНИЦИ

Сред участниците, които ще се погрижат за бизнеса и ще се опитат да съберат максимално много средства за своите благотворителни каузи, са актьори, певци, модели, телевизионни водещи, готвачи и ексцентрици.

zvezdni-stazhanti-uchastnici-1 zvezdni-stazhanti-uchastnici-2
Певицата Рут Колева разкри, че единственото нещо, което няма да може да преглътне в предаването, е мързелът.
Безкомпромисният хитмейкър и рапър номер едно Явор Янакиев, по-известен като 100 Кила, ще покаже, че зад златните ланци се крие истински хищник в бизнеса.

zvezdni-stazhanti-100-kila
Световният модел Венета Харизанова има точната рецепта за успех: „харизма, външен вид и интелект“.
Актьорът-режисьор, музикант и бизнесмен Калин Сърменов твърди, че само от него зависи дали ще пожъне успех в предаването.
Марта Вачкова признава, че влиза в непознати за нея води, но ще заложи на артистично присъствие.
Любомир Милчев-Денди обещава да не се пести, а зрителите да останат учудени от търговския му нюх.
Актрисата и телевизионна водеща Александра Сърчаджиева няма търпение да влезе в ролята на креативен предприемач.
Певицата Петя Буюклиева се радва, че най-после ще може да покаже своя бизнес нюх.
Таньо Шишков също ще излезе от комфортната си зона – кухнята, за да покаже колко добри бизнесмени са готвачите.
Пиперливата Албена Вулева признава, че адреналинът от състезанията винаги я увлича и желанието й за победа много бързо я обзема.

Звездни стажанти – вторник и сряда от 21.00 ч. по Нова.

Реkлама

magnet_links sub

ЛИНК 2 ТУК

ЛИНК 3 ТУК

ЛИНК 4 ТУК

ЛИНК 5 ТУК

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.