като две капки вода
като две капки вода

Като две капки вода Сезон 4 Епизод 10

След три вълнуващи издания, които го утвърдиха като телевизионен формат без аналог в българския ефир, шоуто Като две капки вода се завръща с много нови предизвикателства към звездните участници.

kato-dve-kapki-voda-sezon-4-logo

В четвърти сезон на Като две капки вода зрителите ще видят някои от най-известните актьори и изпълнители от родната сцена.

Орлин Павлов, Прея, Поли Генова, Герасим Георгиев – Геро, Джулия Бочева, Преслава и Калин Врачански ще се впуснат в предизвикателствата на различни образи. Към тях ще се присъедини и един необичаен дует с участието на най-добрия съветник в преобразяванията – Жоро Низамов, и колоритния Светозар Христов.

„Тази година очаквам конкуренцията да бъде огромна, тъй като всички имат сериозен вокален потенциал. От друга страна, шоуто изисква комплексни качества, а поканените със сигурност имат какво да покажат”, коментира продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян.

Дони ще бъде новият член на журито в четвъртия сезон. Изпълнителят от култовия за 90-те дует Дони и Момчил и музикален продуцент в X Factor ще се присъедини към Хилда Казасян и Фънки.

Нивото на емоциите и смеха ще бъде поддържано отново от емблематичните водещи Зуека и Рачков, които ще превземат сцената с неповторими истории и комични ситуации.

ВОДЕЩИ:

kato-dve-kapki-voda-sezon-4-vodeshti-rachkov-zueka

Неподражаемите Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков са водещите на Като две капки вода по Нова. През четвъртия сезон двамата обещават още повече изненади за зрителите и феновете на най-забавното шоу.

Като две капки вода – всеки понеделник от 20.00 ч. по Нова

Реkлама

magnet_links sub

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.