Кошмари в кухнята Сезон 3 Епизод 6

В предаването за кулинарна култура и мениджмънт Кошмари в кухнята зрителите стават свидетели на невероятни истории, които шеф Манчев открива в ресторанти из цяла България.

И в третия сезон той изправя собствениците им пред суровия избор да променят себе си или да затворят вратите на ресторанта си завинаги.

koshmari-v-kuhnyata-sezon-3-nova-tv-shef-manchev-img003


Шеф Манчев и екипът на предаването продължават своята обиколка в цялата страна. Ако сте собственик на ресторант, можете да се запишете за участие на [email protected] или на телефон 0878 73 20 12.

Реkлама

Сред изненадите на новия сезон е включването на гост звезди в епизодите. На кулинарната сцена, сред изтърканите до блясък тигани и звън на черпаци, ще изгреят лицата на артисти, любимци на българската публика и на вкусната храна.

koshmari-v-kuhnyata-sezon-3-nova-tv-shef-manchev-img001

Акцент за сезона е и разкриването на тънкости от регионалната кухня на страната, съобщават от кухнята на предаването. Девин, Сандански, Пирдоп и Ботевград са само някои от градовете, които ще бъдат навестени от топ кулинарния експерт и неговия екип съвсем скоро.

В специален епизод шеф Манчев ще направи контролна визитация в няколко от ресторантите, които е консултирал в предишни издания на предаването, за да провери дали масите в ресторантите вече са само с резервации или клиентите с резерви към кухнята.

koshmari-v-kuhnyata-sezon-3-nova-tv-shef-manchev-img002

Реkлама

Иван Манчев е от малкото истински експерти в ресторанстьорския бизнес у нас. Освен че създава три свои ресторанта, той е търсен от индустрията като консултант за обучения и разработване на заведения.

koshmari-v-kuhnyata-sezon-3-nova-tv-shef-manchev-img004

Шеф Манчев е минал през всички стъпала на професионалното развитие. През 1993 г. започва работа в Кемпински – Хотел „Зографски”, където трупа опит и усъвършенства тънкостите на професията. Не след дълго става главен готвач на хотела. Специализирал е в Германия и Швейцария в ресторант със звезда „Мишлен”, основател е на „Българската асоциация на готвачите”. Днес e собственик на верига ресторанти „Кактус”.

Вижте какво ви очаква в първите епизоди на сезон 3 на Кошмари в кухнята

Не пропускайте Кошмари в кухнята – от 10 март, всеки четвъртък, от 21.00 ч. по Нова.

Реkлама

magnet_links sub

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.