Предателство и отмъщение в София Ден и Нощ по Нова

Връзката на Рая е заложена на една единствена карта, Сабина и Симона влизат в открита война, а едно престъпно предателство ще застраши Боби и приятелите от квартирата.

Реkлама

sofiia-den-i-nosht-26-01-2016

Предателство, измама и дори арест предстоят в следващите епизоди на сериала „София – Ден и Нощ“ тази седмица, от вторник до петък. Какво се случва с героите от най-вълнуващата квартира в центъра на столицата, зрителите ще могат да проследят от 26 януари в 22.00 ч. по Нова ТВ.

В следващите епизоди на София Ден и Нощ предателството ще надвисне като голяма опасност над главите на съквартирантите. Нова фигура ще се намеси в отношенията им, ще всее смут и ще предизвика обрати в дома на приятелите.

В смут е също и Рая, чиято връзка със Светлин виси на косъм. Тя ще трябва да влезе в открита война с враговете си, които искат да съсипят любовта й. На война като на война – налага се отчаяната Рая да прояви цялата смелост, на която е способна, за да влезе в неравна битка с неизвестен и опасен изход.

Война се води и на още един фронт – в квартирата съперничеството между Сабина и Симона става все по-ожесточено. Всяка една от тях има коз срещу другата, но коя ще се окаже по-търпелива, по-силна, по-подготвена за такава битка и какви ще са последствията от тази война?

Реkлама

Тайни крие и Коко. Той винаги има хиляди идеи, как да се замогне. Едно от комичните му прозрения най-накрая узрява и съдбата помага на Коко да започне нов бизнес. Какъв е той и защо се налага да бъде пазен в дълбока тайна от останалите приятели – това ще разберем в следващите епизоди на сериала София Ден и Нощ.

Не пропускайте епизодите на София Ден и Нощ – тази седмица от вторник до петък, в 22.00 ч. по Нова ТВ.

Източник: vesti.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.