Скорпион Сезон 2 Епизод 21 от понеделник да петък от 21 ч. по НоваТВ

Високооктановият сериал Скорпион, вдъхновен от истинската история на ирландеца Уолтър О’Брайън – човекът с един от най-високите коефициенти на интелигентност в света, се завръща с премиерния си втори сезон в ефира на NOVA.

Реkлама

Мисии под прикритие, романтични обрати, кибер атаки, “умни” сгради и тайни саботажи ще са само част от заплетените случаи, които ще се наложи гениите да решат.

Към звездния актьорски състав се присъединяват звездата от “От местопрестъплението: Маями” Алана де ла Гарса и популярният актьор от фантастичната поредица “Последният кораб” Травис Ван Уинкъл. Алана де ла Гарса, в ролята на новия началник на Департамента за вътрешна сигурност на САЩ, събира отново екипа от гении, когато ядрено захранен руски спътник е изваден от орбитата си и трябва да бъде отклонен преди да се взриви над Южна Калифорния. Новият шеф обаче ще забърка Уолтър и неговите хора в задкулисните политически игри за власт, а последствията ще бъдат изненадващи и не особено приятни.

Освен приключения в космоса заради мисията с руския спътник, екип Скорпион ще се отправи и на пътешествие в морските дълбини, което ще ги сблъска с мичман Нейтън Хал, в чиято роля влиза Травис Ван Уинкъл. Междувременно на Пейдж и Уолтър ще им се наложи да се изправят пред чувствата си един към друг, след като запис от болнична камера разкрива интимен момент между двамата.

Скорпион / Scorpion

САЩ / 2015
Сериен филм – сезон 2

Режисьор: Ник Сантора
В главните роли: Илайс Гейбъл, Катрин Макфий, Алана де ла Гарса, Робърт Патрик, Еди Кей Томас, Джейдин Уонг, Ари Стъдам, Райли Б. Смит, Травис Ван Уинкъл и др.

Скорпион: понеделник – петък, 20.00 ч. по NOVA

Реkлама

magnet_links sub

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.